Allt inom
Etiketter & märkning

Se vår företagsfilm

Ta en titt på vår företagsfilm så förstår du varför vi är ledande inom etiketter.

Se på Filmen »

Se filmen på vimeo »

Ladda ner filmen »

Jobba hos oss

 

DRIVEN SÄLJARE MED PLACERING I STOCKHOLM
LariTryck söker dig som brinner för försäljning och är beredd att satsa 100%. Gemensamt skall vi se till att du blir en framgångsrik medspelare i vårt team. Du ska tillsammans med vår KAM vidareutveckla region Stockholm/Mälardalen.

Om oss
LariTryck startade sin verksamhet i Ödåkra (utanför Helsingborg) 1977. Sedan 2008 bedriver vi verksamhet i Bjuv, och sedan 2015 även i Nässjö. Tack vare våra båda enheter och vår breda maskinpark, så vill vi påstå att vi har marknadens bredaste produktportfölj. Vi har under de senaste åren haft en mycket gynnsam tillväxt, och vi tillhör idag landets ledande aktörer inom etikettbranschen. Vi är ca 60 anställda och vår omsättning uppgår till ca 170 mkr. Besök gärna vår hemsida för att läsa mer om oss. www.laritryck.se

Dina arbetsuppgifter
Ansvara, vårda och utveckla relationer och affärer med befintliga kunder i regionen. Du kommer att överta en befintlig kundbas som är väl upparbetad, men som även har en stor tillväxt-potential.

Stort fokus kommer att ligga på att söka upp och bearbeta nya prospekt på regionen. Du ska hålla dig uppdaterad och informerad om branschen i sin helhet. Med eget kundansvar, offert- och budgetansvar, kommer du att rapportera direkt till Försäljningschefen.

Du ska kreativt arbeta för att på bästa sätt hitta lönsamma lösningar för våra kunder och för LariTryck.

Dina egenskaper
Du är en person med ett stort driv och en stor nyfikenhet, van att arbeta självständigt i ett högt tempo och mot tydligt satta mål. Du ska även kunna känna av och hitta lönsamma affärer och utvecklingsmöjligheter i varje kund. Du är strukturerad och har god förmåga att planera ditt jobb, gillar att sätta mål och att infria dessa. Med andra ord en tävlingsmänniska. Du är förtroendeingivande, social och har lätt för att skapa nya kontakter. Du är som person positiv och har lätt för att samarbete med dina kollegor. Du gillar utmaningar och att göra affärer, och du har förståelsen för vikten av att hålla en hög servicenivå gentemot dina kunder.

Dina kvalifikationer
Du bör ha erfarenhet av lösningsorienterad försäljning, och bör kunna uppvisa goda försäljningsresultat. Erfarenhet från branschen eller från liknande bransch är meriterande men dock inget krav. Utbildningsmässigt så ser vi gärna att du har någon eftergymnasial utbildning, gärna med en marknadsinriktning. Då försäljning till stora delar handlar om att bygga relationer, så ser vi stor vikt av att du har förmågan att bygga långsiktiga och starka kundrelationer. Du ska även ha lätt för att göra presentationer inför grupp, samt ha en god förmåga av att uttrycka dig i tal och skrift, helst både på svenska och engelska.

LariTryck, vad erbjuder vid dig?
Du kommer till en attraktiv arbetsgivare, som har en fortsatt strävan att vidareutveckla och expandera verksamheten. Vi är ett väl sammansvetsat team, med mångårig branscherfarenhet på samtliga positioner, vilket gör att du kommer att få stor stöttning av teamet i sin helhet när det gäller din fortsatta utveckling hos oss. Vi drivs av tankesättet ”ingenting är omöjligt”, och det är så vi ser på de utmaningar vi ställs inför. Företaget präglas av öppenhet och korta beslutsvägar. Du kommer att erbjudas ett kontor i samma lokaler som vår KAM sitter. Vi erbjuder dig marknadsmässiga anställnings- och lönevillkor. Den tjänst du erbjuds är på heltid, och vår målsättning är att ha dig ombord under våren.

Övrigt
Tjänst: Säljare av etiketter i Stockholm/Mälardalen, med placeringsort Stockholm
Tillträde: Enligt senare överenskommelse
Lön: Fast + provision

Ansökan
Din ansökan skickar du till Försäljningschef Roger Wilén
Mail: roger.wilen@laritryck.se
Telefon: 070-2990929

Vi ser fram emot din ansökan snarast, dock senast 2018-09-30. Vi kommer löpande att gå vidare i denna process och vår målsättning är att tjänsten ska tillträdas under våren.

 


 

LARITRYCK söker Flexotryckare till Nässjö

Nu söker vi två Flexotryckare som gillar högt tempo och varierande jobb till vår produktionsanläggning i Nässjö!

Vi söker i första hand erfarna Flexotryckare och du kommer trivas här om du som person är positiv och har lätt för att samarbeta med dina kollegor. Har du ett genuint intresse för tryckteknik, är lösningsorienterad och vill gemensamt med oss bidra till att tillfredsställa våra kunder kan du vara rätt person!

Övrigt:
Placeringsort Nässjö. Tjänsten är 2-skift.
Tillträde omgående för rätt person, urvalet sker löpande.
Tjänsten är en tillsvidareanställning.

LariTryck AB är idag med målmedveten satsning ett av Sveriges största och mest expansiva etikettryckerier. Med egna säljkontor, huvudkontor och produktion i skånska Bjuv och en produktionsanläggning i Nässjö fungerar vi som en helhetsleverantör inom etiketter och märkning för hela den skandinaviska marknaden. Vi är idag 60 medarbetare och omsätter 170 MSEK.
Ansökan
Din ansökan och frågor om tjänsten skickar du till Platschef Torunn Hagelberg.
Mail: torunn.hagelberg@laritryck.se
Telefon: 070-717 95 30

Vi ser fram emot din ansökan snarast.

 


 

Vi är alltid intresserade av kunniga och engagerade medarbetare.

Skicka gärna in din ansökan till oss, så kontaktar vi dig när vi har en tjänst som kan passa dig.

Ansökan skickas till bjorn.claren@laritryck.se