Allt inom
Etiketter & märkning

Se vår företagsfilm

Ta en titt på vår företagsfilm så förstår du varför vi är ledande inom etiketter.

Se på Filmen »

Se filmen på vimeo »

Ladda ner filmen »

Etiketter

Etiketten – säljande, informativ och smart
Att självhäftande etiketter finns snart sagt överallt är inte särskilt konstigt. Etiketten är ett effektivt, billigt och enkelt sätt att ge information, vare sig det gäller rena upplysningar eller att profilera och sälja en produkt eller ett företag.

Utnyttja etikettens fulla potential
Etiketter kan skapa mervärden på en rad olika sätt. Egentligen är det, som det heter, bara fantasin som sätter gränserna. En bra förpackningsetikett är en viktig del av produktens design.  En effektiv lösning kan till exempel vara att använda neutrala, standardiserade förpackningar och låta etiketten skapa identiteten. Vi bistår gärna med tips och kunskap utifrån dina specifika behov.

Vi har tekniken och materialet
Ditt jobb är att bestämma vilken etikett du vill ha. Tack vare modern teknik och bästa tänkbara utrustning kan vi alltid erbjuda högkvalitativt tryck och ett stort urval av material. Vi trycker på papper, kartong, plast och tyg – allt för att du ska få din förpackning precis som du vill ha den.

Kontroll i alla led
All produktion sker i huset, vilket ger enkla och smidiga lösningar på dina etikettbehov. Till på köpet har vi full koll på de faktorer som lätt blir fel när varorna tillverkas på annat håll. Val av häftämne och material är helt avgörande för att etiketten ska fungera som det är tänkt. Hos Laritryck kan du alltid lita på att få rätt saker.